De Hofdame: Acht appartementen, vijf woningen en winkelpanden in de plint.
9 juLi open dag!

De Hofdame

Vorstelijk wonen in het nieuwe bruisende stadshart

Den Helder ontwikkelt zich nu en de komende jaren tot één van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan. Met blikvangers als de nieuwe bibliotheek, de schouwburg op de Oude Rijkswerf en in de toekomst het eigentijdse, langgerekte stadspark dat zich uitstrekt van het station tot de Noordzeedijk. Een nieuw aangelegde Beatrixstraat, historische details en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug. Als bewoner van De Hofdame plukt u letterlijk de vruchten van deze bloeiperiode. Tegenover ontwikkeling De Hofdame is Woningstichting Den Helder begonnen met de realisatie project Zoetelief. Ook dit project zal de hoek Beatrixstraat / Keizerstraat weer aanzienlijk verfraaien.

Den Helder kent een levendig stadscentrum waarbij de eigenaren van diverse panden in met name de Keizerstraat deelnemen aan de gevelverbeteringen waardoor ook deze straat aantrekkelijk wordt om te winkelen. De stad heeft volop keuze uit sportfaciliteiten als tennisparken, sportscholen, een golfbaan en een modern nieuw zwembadcomplex. In het centrum vindt u naast musea ook de nieuwe Schouwburg de Kampanje. Een avondje uit begint in één van de gezellige restaurants en eindigt met een goed glas wijn op een sfeervol terras. Voorts natuurlijk op een steenworp afstand de prachtige natuur aan duinen, strand en zee. Den Helder laat u genieten van het goede leven.

De Hofdame heeft het allemaal

Eén blik op De Hofdame toont meteen dat de vijf woningen ieder hun eigen karaktereigenschappen hebben. Van strakke moderne vormgeving tot een meer authentieke ontwerpstijl met traditionele puntdaken. Tevens zijn de woningen voorzien van een zeer ruim dakterras dat is gesitueerd op het zuiden.

Qua indeling kent iedere woning een verrassende mix van modern ontwerp, functioneel gebruiksgemak en optimaal comfort. De royale woonkamer geeft u letterlijk de ruimte om hem precies zo in te richten als u het wenst. Vanuit de open keuken heeft u altijd contact met uw gezinsleden terwijl u heerlijk kokkerelt. Of gooi ’s avonds de tuindeuren open en nodig uw gasten uit voor een diner onder de sterrenhemel in uw stadstuin. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer voorzien van 2e toilet, douche en wasbak. De vele raampartijen in iedere kamer zorgen voor lichte, zonnige vertrekken. 
De hoekwoning heeft een extra verdieping, deze kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten. Hobbyruimte, muziekkamer, speelkamer voor de kinderen, thuiswerkkantoor of fitnesslokaal. Aan u de keuze.

Ook het appartementengebouw naast stadscafe Flow bezit een authentieke ontwerpstijl. De acht appartementen zijn alle voorzien van een mooie ruime doorzonindeling. De appartementen zijn alle driekamerappartementen voorzien van twee ruime slaapkamers. De ruime dakterrassen bevinden zich net als bij de woningen aan de zongerichte zuidzijde en zijn ruim van opzet zo’n 10 m2. Op de 1e, 2e en 3e verdieping bevinden zich per laag twee appartementen. Op de 4e en 5e verdieping per laag één appartement. Het appartement op de 4e verdieping is voorzien van een riant dakterras van circa 100 m2.

Aan de realisatie van ‘de hofdame’ werken

Projectontwikkelaar
Constructeur
Architect
Makelaar
Aannemer
Notaris