De Hofdame: Acht appartementen, vijf woningen en winkelpanden in de plint.
9 juLi open dag!

De Hofdame – Locatie & omgeving

Een stad om van te genieten

Den Helder ontwikkelt zich tot een van Nederlands fraaiste maritieme steden. Een stad waar wonen, werken en ontspanning harmonieus samengaan.

Met haar prachtige duinen en lang gestrekte stranden daagt de stad u uit om er eens lekker op uit te gaan. Maar ontspannen kan ook in de vele restaurant en cafés die de stad u biedt. Voor een avond vol vermaak bezoekt u de nieuwe schouwburg of bioscoop op het historische Willemsoord.

Den Helder bezit verder uitstekende openbaar vervoervoorzieningen, sportcentra, musea en winkelgebieden. Den Helder biedt het u allemaal.

Den Helder in vogelvlucht

• Uitgebreid wandel-, fiets- en kanonetwerk
• Gezellige restaurants, cafés en lunchrooms
• Nieuwe schouwburg met uitdagend programma
• Culturele uitstapjes als het Marinemuseum,
• Het Reddingmuseum, Fort Kijkduin en het Nollenproject
• Natuurgebieden van duin, strand, dijk en bos
• Binnen 50 minuten in Amsterdam
• Jaarlijkse evenementen als Dag van de Muziek, Historisch Weekend en Marinedagen

Wonen in het stadshart

Het stadshart met haar moderne en sfeervolle winkelstraten biedt alle mogelijkheden om te shoppen, terrasje te pakken of uit te waaien op de prachtige zeedijk.

Blikvangers van het hart van de stad zijn onder andere de schouwburg op Willemsoord, de nieuwe bibliotheek in School 7 en het bloeiende stadspark dat als een groene ader door de stad loopt. Authentieke gevels en vernieuwde straataanzichten geven de stad haar allure van weleer terug.

De Hofdame ligt in de levendige Beatrixstraat. De prachtige onlangs vernieuwde winkelstraat met wandelpromenade, vormt het hart van de stad. Vanaf hier bent u binnen enkele minuten bij de zee, Willemsoord, winkels en openbaar vervoer.

Aan de noordzijde van de Beatrixstraat vanaf in het hart van de Helderse binnenstad realiseert Woningstichting Den Helder acht appartementen en drie dekwoningen. Opvallende architectuur, ruime appartementen en dekwoningen met de dakterrassen zuidwest georiënteerd, dus volop zon.

De plint is gereserveerd voor commercieel vastgoed, daarboven komen de zogeheten dekwoningen en naast Stadscafé Flow verrijst een appartementenblok met een achttal appartementen.

Aan de realisatie van ‘de hofdame’ werken

Projectontwikkelaar
Constructeur
Architect
Makelaar
Aannemer
Notaris