De Hofdame: Acht appartementen, vijf woningen en winkelpanden in de plint.
9 juLi open dag!

De Hofdame – woningen

Verdiepingsoverzichten

Wonen in het project “De Hofdame” doet u in mooie ruime appartementen of de “dekwoningen met ruime dakterrassen die op het zuiden zijn georiënteerd. Het parkeren van uw auto kan in de achterliggende parkeergarage Sluisdijkstraat. Een parkeervergunning hiervoor is via de gemeente Den Helder te verkrijgen voor een bedrag van €15,99 (prijspeil 2016) per maand.

De ontwikkeling van De Hofdame maakt deel uit van de herontwikkeling die momenteel plaatsvindt in het centrum van de stad. De Hofdame bestaat uit meerdere dekwoningen; ruime verdiepingen, grote raampartijen met bijbehorende lichtinval en een beschut en zonnig terras. De indelingen zijn praktisch en ruim bemeten. Iedere dekwoning heeft ten minste drie slaapkamers waarbij de hoekwoning een royale zolderverdieping, die als slaapkamer kan dienen, is uitgevoerd.

Zowel voor de appartementen als de dekwoningen zijn op enkele onderdelen de indelingen naar eigen inzicht aan te passen. Voor de keukeninrichting en het sanitair zijn stelposten opgenomen.

Aan de realisatie van ‘de hofdame’ werken

Projectontwikkelaar
Constructeur
Architect
Makelaar
Aannemer
Notaris